parijs – roubaix 2004

Magnus Backstedt werd de onverwachte winnaar van deze editie van Parijs-Roubaix. Op de kasseistrook van Carrefour de l’Arbre probeerde Johan Museeuw, bezig aan zijn laatste Parijs-Roubaix, uit een omvangrijke kopgroep te ontsnappen. Er ontstond een nieuwe kopgroep met Johan Museeuw, Roger Hammond, Fabian Cancellara, Tristan Hoffman, George Hincapie en Magnus Backstedt. Aan het einde van strook in Gruson (waar de laatste foto’s gemaakt zijn) kreeg Johan Museeuw een lekke band en werd kansloos voor de overwinning. Hincapie had al afgehaakt en de overgebleven vier renners sprintten op de vélodrome van Roubaix voor de overwinning. Magnus Backstedt won verrassend voor Tristan Hoffman en Roger Hammond.

This entry was posted in 2000 - 2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.