grote prijs adrie van der poel 2020

Op de Brabantse Wal was bij de elite opnieuw Mathieu van der Poel de sterkste. Op gepaste afstand werd Toon Aerts tweede en Eli Iserbyt derde. Opvallend waren de tegenvallende resultaten van Tomas Pidcock en Wout van Aert (7e en 8e op 1 minuut). Met dit resultaat won Toon Aerts de wereldbeker 2019-2020.

Bij de dames was Lucinda Brand net de sterkste voor Annemarie Worst en Sanne Cant. De eindzege in de wereldbeker ging naar Annemarie Worst voor Ceylin del Carmen Alvarado en de Tjechische Katerina Nash.

foto’s elite:

foto’s dames:

This entry was posted in hoogerheide (gp adrie van der poel). Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.