criterium etten leur 2022

Etten-Leur had op 14 augustus 2022 een primeur: zowel de gele trui van de Ronde van Frankrijk voor profs als voor de vrouwen stond aan de start van het na-tourcriterium. Jonas Vignegaard en Annemiek van Vleuten waren de grote publiekstrekkers, naast ook Wout van Aert, Vincenzo Nibali (bezig aan zijn afscheidstournee), Bauke Mollema, Wilco Kelderman, Ellen van Dijk en Lorena Wiebes en Chantal Blaak. Bovendien waren Kjeld Nuis en Antoinette de Jong present, olympische kampioenen, maar dan op het ijs.

Een korte tijdrit voor de profs werd een prooi voor Bauke Mollema, het damescriterium werd gewonnen door Ellen van Dijk en Jonas Vignegaard won het criterium bij de profs.

This entry was posted in 07 overige wedstrijden. Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.