ronde van frankrijk 2020

20e etappe tijdrit la planche des belles filles

20 september 2020

Geletruidrager Primoz Roglic startte als grote favoriet voor de eindzege van de Ronde van Frankrijk, maar dat was buiten zijn landgenoot Tadej Pogacar gerekend. In de 36 km lange tijdrit vanuit Lure was Pogacar veruit de snelste en won maar liefst bijna 2 minuten op zijn landgenoot. Hiermee was zijn achterstand van 57 seconden in het klassement ruimschoots goedgemaakt. In de rituitslag was hij ruim één minuut sneller dan Tom Dumoulin, de tweede in de rituitslag.

tadej pogacar

De foto’s zijn genomen op ca. 3 km voor de eindstreep op La Planche des Belles Filles.

This entry was posted in 2011 - 2022. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.