zlm tour 2019

23 juni 2019 4e etappe Eindhoven – Tilburg

In de vierde en laatste etappe van de ZLM Tour startte Mike Teunissen in de gele trui. Onderweg passeerden de renners het buitengebied van Oirschot, alvorens in Tilburg 3 plaatselijke rondes af te leggen.

Een kopgroep van drie, met Elmar Reinders, Jetse Bol en Marco Doets reed lange tijd voorop. In de slotfase voegde Jelle Wallays zich bij vroege vluchter Elmar Reinders, maar uiteindelijk werd het een massasprint in Tilburg. Topfavoriet Dylan Groenewegen liet zich verrassen door Caleb Ewan, terwijl ook Max Walscheid in extremis hem nog passeerde. Mike Teunissen werd de eindwinnaar van de ZLM Tour 2019.

This entry was posted in overige wedstrijden. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.