waalse pijl 2019 (dames)

Na een levendige wedstrijd met een aantal ontsnappingen, komt alles toch weer samen in Huy aan de voet van de finale klim van de muur. Floortje Mackay probeert weg te springen in het begin van de klim, maar wordt halverwege gegrepen door Niewiadoma. Dan plaatst wereldkampioene Anna van der Breggen haar demarrage en niemand kan haar volgen. Ze wint overtuigend voor de vijfde achtereenvolgende keer de Waalse Pijl. Haar ploeggenote Annika Langvad lijkt op weg naar de tweede plaats, maar wordt in extremis nog door Annemiek van Vleuten bijgehaald.

This entry was posted in 2016 - 2022. Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.