parijs – roubaix 2007

Voor het tweede opeenvolgende jaar succes voor CSC. Na Fabian Cancellara in 2006, was dit jaar Stuart O’grady de sterkste. O’grady behoorde al tot de eerste grote ontsnapping van de dag. Op ca. 20 km van de aankomst werden de vluchters van dat moment (Kevin van Impe en David Kopp) door een groep met o.a. Juan Antonio Flecha, Enrico Franzoi en Stuart O ‘Grady bijgehaald. Direct daarna sprong Stuart O’grady weg en bereikte solo de wielerbaan in Roubaix. Juan Antonio Flecha (Rabobank) werd op bijna één minuut achterstand tweede door Steffen Wesemann en Björn Leukemans in de sprint te kloppen.

This entry was posted in 2000 - 2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.