hoogstraten 2019

De voorlaatste wedstrijd in de strijd om de Telenet Superprestige Trofee werd verreden in kletsnat Hoogstraten op zondag 10 februari 2019. Mathieu van der Poel had alle wedstrijden voor dit klassement in dit seizoen gewonnen en ook in Hoogstraten was hij een klasse apart. Toon Aarts kon nog vrij lang bijblijven en zelfs enkele speldeprikjes uitdelen, maar uiteindelijk moest hij zich toch gewonnen geven. De kersverse wereldkampioen was ook in de modder van Hoogstraten ongenaakbaar. Achter dit duo werd Corné van Kessel derde.

Bij de dames werd het een spannende tweestrijd tussen wereldkampioene Sanne Cant en Europees kampioene Annemarie Worst. Sanne Cant miste haar start en Ceylin Alvarado en Annemarie Worst reden de eerste twee ronden op kop. Sanne Cant sloot in ronde drie aan. Ceylin Alvarado moest passen. In de laatste ronde bleek Sanne Cant over de meeste inhoud te beschikken en kon ze Annemarie Worst op achterstand zetten. De revelatie van dit seizoen Denise Betsema werd derde. 

This entry was posted in hoogstraten. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.