nk dames 2018

Marianne Vos brak de wedstrijd open met nog vier ronden te gaan. Samen met Esther van Veen (Parkhotel) vergaarde ze snel een minuut, maar die marge verdween in de voorlaatste ronde als sneeuw voor de zon.

Met nog vier ronden te gaan, probeerde Marianne Vos de wedstrijd open te breken, met Esther van Veen. Ze werden echter al snel ingehaald. Daarna waren er talloze ontsnappingspogingen van o.a. Annemiek van Vleuten. De aanval van Chantal Blaak in de laatste ronde bleek de juiste. Solo kwam ze in haar regenboogtrui over de finish. Amy Pieters sprintte naar de tweede plaats en Marianne Vos werd derde.

This entry was posted in 06 nederlands kampioenschap. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.