oostmalle 2017

Hij heeft er bijna drie weken moeten op wachten, maar in de Sluitingsprijs in Oostmalle was het eindelijk prijs voor Wout van Aert. Hij reed iedereen uit het wiel en won op een imposante manier een eerste veldrit in zijn wereldkampioenentrui. Van der Poel kreeg heel wat tegenstand in de achtervolging, en streed in een grote groep achtervolgers voor een ereplaats. In de laatste rechte lijn snelde Van der Poel naar een tweede plek, voor Meeusen.

Bij de dames was wereldkampioene Sanne Cant te sterk voor de concurrentie. Laura Verdonschot werd verrassend tweede voor Maud Kaptheijns.

 

This entry was posted in oostmalle. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.