ster – zlm tour 2017

15 juni 2017
2e etappe Tholen – Hoogerheide

 

Kort na de start ontstond een kopgroep, die nagenoeg de gehele dag voorop lag. De kopgroep bestond uit: Joey van Rhee en Rens te Stroet (beide Destil – Piels), Jasper Hamelink (Metec), Rick Ottema (Baby Dump), Jimmy Turgis (Cofidis) en Stan Godrie (Veranda’s Willems). In de laatste plaatselijke ronde rond Hoogerheide werden de laatsten van de vlucht in de kraag gegrepen en zo eindigde de etappe toch in de verwachte massasprint. Omdat zowel Greipel als Kittel niet in de voorin zaten, won nederlands kampioen Dylan Groenewegen (Lotto – Jumbo) de sprint met overmacht voor Max Walscheid (Sunweb) en Moreno Hofland (Lotto Soudal).

 

This entry was posted in overige wedstrijden. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.