ronde van frankrijk 2004

6 juli 2004  3e etappe Waterloo – Wasquehal

Na enkele dagen in Wallonië, reden de renners eindelijk naar Frankrijk. In de 3e etappe ging een gedeelte van het parcours over de kasseien van de Hel van het Noorden. Eén van de slachtoffers was de Spanjaard Iban Mayo.

De Ronde was er één zonder al te veel spanning. Thomas Voeckler stond op als nieuwe held van Frankrijk, maar tenslotte was Lance Armstrong toch weer de winnaar. Voor de zesde keer. Andreas Klöden en Ivan Basso eindigden op meer dan zes minuten als tweede en derde.

De foto’s zijn genomen bij de start in Waterloo en de doorkomst op de kasseistrook van Gruson.

This entry was posted in 2001 - 2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.