e-3 prijs harelbeke 2017

De editie 2017 van de E-3 prijs werd gereden in een fraai lentezonnetje. Nadat de bijna traditionele kopgroep was teruggepakt, werd het koers. Er ontstond na de Kortekeer een kopgroep met o.a. Philippe Gilbert, Greg van Avermaet, Sep Vanmarcke, Oliver Naesen en Luke Durbridge, maar zonder Peter Sagan en John Degenkolb. Na de Taaienberg vormt zich een kopgroep met Oliver Naesen, Philippe Gilbert en Greg van Avermaet. Op de Tiegemberg probeert Gilbert zijn medevluchters te lossen, maar dit mislukt. In de eindsprint was Greg van Avermaet de sterkste voor Gilbert en Naesen.

De foto’s zijn achtereenvolgens gemaakt bij de start in Harelbeke, op de Paddestraat, de Oude Kruisstraat in Ronse, de Kortekeer, de Mariaborrestraat en tenslotte op de Tiegemberg.

This entry was posted in E-3 prijs harelbeke. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.