nk 2017 st. michielsgestel (elite)

Mathieu van der Poel maakte zijn favorietenrol meer dan waar. Een tweetal rondes keek hij de kat uit de boom en peddelde mee met Corné van Kessel en belofte Joris Nieuwenhuis. Daarna plaatste hij een versnelling en reed souverain naar de finish. Corné van Kessl werd op gepaste afstand tweede na een mooi gevecht met belofte Joris Niewenhuis. Joris mocht dan ook de kampioenstrui in ontvangst nemen voor de categorie belofte U23. Lars van der Haar, op de terugweg na een vervelende blessure, werd vierde. Lars Boom, in 2008 werd hij nederlands kampioen op hetzelfde parcours, deed zijn best maar kwam er toch niet echt aan te pas. Hij werd achtste.

This entry was posted in nederlands kampioenschap. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.