nk 2017 st. michielsgestel (dames)

Op voorhand zou het een spannende wedstrijd worden, maar het liep anders. Marianne Vos nam vanaf de start het initiatief en reed nagenoeg de gehele wedstrijd op kop, haar voorsprong steeds verder uitbouwend. De strijd om de tweede plaats was tot het eind spannend tussen Lucinda Brand en Sophie de Boer. In de laatste ronde nam Lucinda Brand de beslissende voorsprong en werd tweede. Sophie de Boer veroverde de bronzen medaille. Maud Kaptheijns uit Westerhoven werd verdienstelijk vierde.

This entry was posted in nederlands kampioenschap. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.