grote prijs adrie van der poel 2015

De wisseling van de wacht dient zich nadrukkelijk aan. Youngster Mathieu van der Poel, zoon van oud wereldkampioen Adrie, wint met overmacht de strijd bij de elite. Hoewel qua leeftijd nog een belofte, rijdt hij de rest op grote afstand. Ook nog een belofte en zijn grote rivaal is Wout van Aert, maar in deze cross verliest hij ruim één minuut. Gianni Vermeersch wordt derde. De eindwinnaar van de wereldbeker is Kevin Pauwels, die deze wedstrijd als vierde eindigt.

 

Bij de dames werd de wedstrijd verrassend gewonnen door de Italiaanse Eva Lechner voor Katherina Nash en Pauline Ferrand-Prevot. De Belgische Sanne Cant won de wereldbeker dames voor Ellen van Loy en Katherina Nash.

This entry was posted in hoogerheide. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.