grote prijs adrie van der poel 2012

De finale van de wereldbeker in Hoogerheide leverde de verwachte winnaars. Wereldkampioen Lars van der Haar won met grote overmacht bij de beloften voor de Fransman Alaphilippe en coming man Michiel van der Heijden.  

 

Bij de dames was de overmacht van wereldkampioene Marianne Vos nog groter. Winnares van de wereldbeker Daphny van den Brand werd op liefst anderhalve minuut gereden. Katherine Nash werd derde. 

 

Bij de elite nam Klaas Vantornout het initiatief. Kevin Pauwels bleef aanvankelijk op het wiel van Sven Nijs, maar deze had niet zijn beste dag. Pauwels had al snel door dat de wereldbeker voor hem was en vervolgens ging hij ook voor de overwinning van deze wedstrijd. Zdenek Stybar kon hem nog even bedreigen, maar de Kevin uit Kalmthout won toch nog onbedreigd. 

 

This entry was posted in hoogerheide. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.