parijs – roubaix 2016

De Nederlandse Australiër Mathew Hayman was dit jaar de onverwachte, maar zeer terechte winnaar van een levendige en spannende editie van Paris-Roubaix. Hayman was de enige overlevende van een vluchtgroep die de eerste kasseien opstormde. Achter de vluchters gebeurde van alles, waarbij enkele favorieten op achterstand raakten. Uiteindelijk kwam het tot een sprint van een elitegroepje met Tom Boonen, Sep Vanmarcke, Edvald Boasson-Hagen, Ian Stannard en Mathew Hayman. Op de wielerbaan bleek Mathew Hayman de sterkste.

 

 

 

This entry was posted in 2011 - 2019. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.