luik-bastenaken-luik 2007

Het verhaal van de editie 2007 van La Doyenne is snel verteld: een vroege kopgroep van 4 (Jan Kuijckx, Rémy di Gregorio, Unai Etxebarria en Vasil Kiryenka), met een maximale voorsprong van bijna 20 min., waarvan de laatsten pas na de Côte de la Redoute werden opgeraapt. Daarna enkele ontsnappingspogingen (o.a. Stephan Schumacher) en tenslotte een poging van Franck Schleck in de laatste kilometers, die Danilo di Luca meekrijgt. Di Luca wint en Alejandro Valverde achterhaalt in extremis Franck Schleck.

This entry was posted in luik-bastenaken-luik. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.